Találkozási Pont
Református
Gyülekezet

hírlevél

levelező

Ha nem szeretnél lemaradni semmilyen információról, iratkozz fel levelezőlistánkra!

A Találkozási Pont
a Budapest-Józsefvárosi Református Gyülekezet
új gyülekezetalapítása.
Alkalmaink nyitottak, melyeket minden vasárnap 11 órai kezdettel tartunk.

 

Hogy kapcsolódhatok be?

Alpha kurzus

Ha többet szeretnél megtudni a kereszténységről, akkor az Alpha Kurzust ajánljuk neked, ami egy 10 alkalmas bevezető "tanfolyam" a kereszténységbe. Minden alkalom egy vacsorával kezdődik, amit egy előadás követ. Az előadás után szabadon meg lehet vitatni az elhangzottakat.

Vasárnap

Ha szeretnél a gyülekezetünkhöz tartozni, akkor először is szívesen látunk a vasárnapi istentiszteleteinken. Ez az alkalom a közös ünneplés helye, amikor az egész gyülekezet együtt van, hogy együtt dicsérje Istent (énekeljen neki) és hallgassa az Ő igéjét, illetve annak magyarázatát.

Házicsoportok

Mivel a vasárnapi istentiszteleten nem mindig nyílik lehetőség arra, hogy személyes dolgokról is beszélgessünk és jobban megismerjük egymást, hét közben kisebb csoportokban is találkozunk. Ezeken az alkalmakon is szokott lenni bibliatanulmányozás, viszont itt könnyebben megoszthatjuk egymással a minket foglalkoztató gondolatokat, problémákat, és így hordozhatjuk egymás terhét is.

Szolgálatok/Elköteleződés

Azt szeretnénk, ha a Talipont egy olyan gyülekezet lenne, ahol mindenki megtalálja az adottságainak megfelelő szolgálatot. Ha közösségre találsz nálunk, akkor biztos, hogy találunk olyan feladatot a számodra, amivel segítheted a gyülekezetünk életét.